Karaçulha Şehit Mustafa Gökdal İlkokulu

Vizyon: MİSYON, VİZYON VE TEMEL DEĞERLER Okul Müdürlüğümüzün Misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan Misyon, Vizyon, Temel Değerler; Okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır. VİZYONUMUZ: Değerlerine sahip çıkan, çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde, yüksek karakterli öğrenciler yetiştirip, hayata ve topluma, olumlu insanlar olarak atılmalarını sağlamak

Misyon: MİSYONUMUZ: Yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren, kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren, haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, özgür, vicdanlı, hoşgörülü, demokratik davranış biçimlerini özümsemiş, kendine güvenen, teknolojik araçları en iyi biçimde kullanabilen, yeniliğe açık bireyler yetiştiren ve onları ortaöğretime hazırlayana bir kurum olmaktır. TEMEL DEĞERLERİMİZ 1) Doğruluk 2) Çağdaşlık 3) Bilimsellik 4) Eşitlik 5) Çevreye ve canlıların yaşam hakkına duyarlılık 6) Üretkenlik Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak;gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını;iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Sınıflarımız klima ile ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://smgokdalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karaçulha Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No3 Fethiye/MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Karaçulha Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:3 48300 Fethiye-MUĞLA

Adres - Karaçulha Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No3 Fethiye/MUĞLA

Ulaşım Fethiye ilçe merkezinden Karaçulha dolmuşları ile 15-20 dakikada ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 5km- il merkezine 135 km