Emniyet Müdürü'nün Okulumuzu Ziyareti Ulusal Basında

Emniyet Müdürü'nün Okulumuzu Ziyareti Ulusal Basında

Kırık şemsiyesiyle polis motosikletini yağmurdan korumaya çalışan 2. sınıf öğrencimiz Eylül'ün haberi ulusal basına yansıdı.

23.01.2023 92

Haberden kesitler...


Muğla Fethiye'de, kırık şemsiyesiyle polis motosikletini yağmurdan koruyan ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi Eylül Karaca, polis olmayı hayal ettiğini söyledi. Çiftçi bir ailenin kızı olan Elif, "Bizi koruyan polis amca, motoruna binerken ıslanmasın diye şemsiye koydum. Onlar her zaman yanımızda, polis amcaları çok seviyorum" dedi.


POLİSTEN OKUL ZİYARETİ

Görenleri duygulandıran olay Fethiye'de, 23 Ekim'de yaşandı. Şehit Mustafa Gökdal İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Eylül Karaca, okul bahçesindeki polis ekiplerinin yağmurda ıslanan motosikletini kırık şemsiyesiyle korudu. Karaca'nın, motosikletin koltuğuna koyduğu şemsiyesiyle teneffüs boyunca beklediği anlar, okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüleri izleyen, Karaca'yı okulda ziyaret eden ve öğrenciye şemsiye, çanta, kalem ve silgi hediye eden İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel ve polis ekipleri küçük kızı kutladı. Yeni Asır'ın telefonla görüştüğü Eylül, ailesinin kendisini hep polis sevgisiyle yetiştirdiğini ve polislerin insanları koruduğunu bildiğini söyledi. Okul Müdür Yardımcısı Erdal Kaya, emniyet yetkililerine ziyaret için teşekkür ederken, Eylül'ün hem derslerinde hem de okul dışında örnek bir öğrenci olduğunu dile getirdi.

23-01-2023

Kaynak: https://www.yeniasir.com.tr/yasam/2019/10/26/ikicocukikihayal